Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben olmasam fahişe olurlardı (Demiş)  (Okunma Sayısı 1382 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
01 Kasım 2008, 12:42:11
Yeni Üye
*
Üye No: 14204
Rep Gücü: 1
UndergraunD RaP

« : 01 Kasım 2008, 12:42:11 »

14 yaşında bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve Adli Tıp Kurumu’nun raporu üzerine tahliye edilen Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, önceki gece Habertürk’te Fatih Altaylı’nın "Teke Tek" programında aynen şu ifadeleri kullandı: "Evet, hovardayım; geçmişte birçok kadın hayatıma girdi. İyi ki girdiler; yoksa fahişe olurlardı. Başlarını örtüp hayatlarını düzelttiler. Bunlardan birisi de şu an İsviçre’de yaşıyor."

Başına gelenleri "şöhretine" bağlayan Üzmez, "Sokakta, caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben,’Çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?’ diyemem ki" dedive şunları söyledi: "İlişkimiz olduğunu söylemiyor. Kıza, onun kudreti yok, ben denedim ondan korkma, sana birşey ederse huylanma diyor. Alıştırmak istiyor, kızı benim kucağıma itmek istiyor. Anne o kızı kendisi ile ilişkisi olanlara gönderiyor, onlardan para alıyor. Gönderdiği de hacı değil ya, bir takım kart zamparalardır, beni de onların arasına almak istiyor. Bunu söyleyince, hakime dedim ki; hakim bey, hálá da güzel, 20 sene evvel de güzeldi bu."

Alıntıdır Arkadaşlar (Hürriyet)

BeSiKtAsLee

01 Kasım 2008, 13:53:54
Admin
Süper Üye
Üye No: 1
Rep Gücü: 557
BuRaK

« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2008, 13:53:54 »

Kıçındaki kılın ağardığına bakmadan konuşuyor işte şerefsizim bizim burlarda felan olcak yusuf yusuftan sokağa çıkamaz .

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: