Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: namazın hayatınızdaki yeri nedir?  (Okunma Sayısı 1800 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Temmuz 2007, 23:29:43
Ziyaretçi
« : 26 Temmuz 2007, 23:29:43 »

NAMAZ

namazın hayatınızdaki yeri nedir ?namaz hakkında neler düşünüyorsunuz ?
              olmazsa olmazlarınız arasında mı ,olursada olur olmazsada olur mu diyorsunuz?
              yaşamınızı namaza göre mi  yoksa namazınızı yaşama göre mi ayarlıyorsunuz
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2007, 00:15:33 Gönderen: BeR&Na » Logged
27 Temmuz 2007, 06:42:07
Yeni Üye
*
Üye No: 1424
Rep Gücü: 12
SσηsυzŤüяк ¤ۣۜ..*

« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2007, 06:42:07 »

Bundan 2 Hafta Önce Bi Arkadaşımı Kaybettim. Sonra Onun Vesile Olmasıyla Sanki Yeniden Doğdum. Önceden Cuma Namazına Bile Zorla Giderken Şimdi Herkesden Önce Vakit Namazlarına Koşuyorum ALLAH Kabul Etsin..

HUZUR İSLAMDA
27 Temmuz 2007, 10:12:25
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2007, 10:12:25 »

ßa$ın saoLsun, ALLah KaßuL etsin namazınıda
27 Temmuz 2007, 19:03:21
Yeni Üye
*
Üye No: 1424
Rep Gücü: 12
SσηsυzŤüяк ¤ۣۜ..*

« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2007, 19:03:21 »

Wink Amin.. Cümlemizin..
27 Temmuz 2007, 19:36:09
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2007, 19:36:09 »

başın sağolsun ALLAH ibadetlerini kabul etsin amin

nasılda kendimize getiriyor ölümün soğuk yüzü diymi sert bir rüzgar gibi geliyor ve gidenle birlikte bizlerdende bir şeyler alıp götürüyor ,öylece o günü yaşamak ,onun soğuk yüzünü seyretmek ne acı
şükretmelisin ki henüz dünyadayken bunu farkedebilmişsin ve uygulamaya başlamışsın ALLAH daim etsin inş. namazın hem dünya hayatı için hemde ahiret hayatı için faydası var
dünya hayatındada sağlığa ,berekete ve karşımıza çıkan küçük mükafatlara sebep olur ,belki insanın kendi farkedemez ama namaz insanı değiştirir bambaşka yapar
ALLAH inş. namaza göre yaşayabilmeyi bizlere nasip etsin buraya geliş amacımızı unutturmasın ve neslimizden namaz kılan kimseler getirsin amin amin amin
28 Temmuz 2007, 02:13:40
Esas Üye
Üye No: 2421
Rep Gücü: 116
itinayla gıcık edilir

« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2007, 02:13:40 »

ne gözel kılıyodum bıraktım başlicam güya halaaaa pöf ama başlicam yaa olmuyo böle

Kardeşiyle sokaklarda hep bir örnek giydirilen sen nasıl olurda sevemezsin eşitliği?Küçükken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için annen değil miydi önünde diz çöken?
19 Eylül 2007, 13:57:45
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2007, 13:57:45 »

dünya hayatı içerisinde herşey öylesine gözlerimizi alıyor ki belki de zamanın ve getirdiklerinin esiri oluyoruz ,bir akarsuda akıntıya bırakıyoruz kendimizide yaşantımızıda belki hayat şartları ve yaşamın depdebesi ibadetlere engel gibi gözüküyor bizlere ama aksine ibadet her an ve her saniye sandığımızdan daha yakın ve kolay bizlere yeter ki o gözlerle bakmaya başlayalım hayata ve isteyelim ,hiç tahmin etmediğimiz bir amel bizlere ibadet olarak yazılabiliyor ,islam dini en yüce ve en kolay dinlerden ama nedense insanlar zorlaştımak yoluna gidiyorlar ;kolaylaştırınız ,zorlaştırmayınız ,müjdeleyiniz ,nefret ettirmeyiniz hadisini gözardı ederek
bir gülümsemenin gönül almanın ,aile efradına ,akrabaya ,yolda kalmışa hizmet etmenin ve karşılığını yalnızca ALLAH TAN umarak yola çıkmanın ibadetten sayılabiliyor .
ama yalnızca iyi olmak yetmiyor bunun yanısıra farz olarak başımıza verilmiş ibadetleri arkaya atmamalıyız ,hayatımıza göre namaz değil ,namazımıza göre bir hayat şekli belirlemeliyiz öldüğümüzde ilk sualimiz namazdan olacak ALLAH o sualden geçebilmeyi cümlemize nasip etsin
amin

ve :ALLAHIM BENİ DOSDOĞRU NAMAZ KILAN BİR KİMSE EYLE ,ZÜRRİYETİMDEN DE NAMAZI GEREĞİ GİBİ EDA EDEN BİR NESİL GETİR ,EY RABBİMİZ BU DUA VE YAKARIŞIMI KABUL EYLE ( ibrahim suresi 40 )
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2007, 13:59:28 Gönderen: Ber.Na » Logged
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: