Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Filiz Akın Kanseri Yendi  (Okunma Sayısı 407 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
14 Ağustos 2007, 10:55:44
Admin
Süper Üye
Üye No: 3
Nerden: Önce nerden,Sonra adın ne?,Sonra yaş kaç?,Çıktığın varmı? Yemezler Yafrum...
Rep Gücü: 889
toLqa

« : 14 Ağustos 2007, 10:55:44 »

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği “3’üncü Eski Türk Sineması Geceleri” çerçevesinde söyleşiye katılan sinema sanatçısı Filiz Akın, yakalandığı kanser hastalığını yenmesinde en büyük etkenin sevenleri olduğunu söyledi.

“KANSERİ SAYENİZDE YENDİM”
Yakalandığı kanser hastalığını sevenleri sayesinde yendiğini anlatan Filiz Akın, filmini izlemeye gelen kalabalığa teşekkür etti. Akın, “Hastalandığım zaman hepiniz öyle dua ettiniz ki, öyle dilekler yolladınız ki. Ben hastaydım, onları hissettim ve sizin dualarınız etrafımı bir bulut gibi sardı. Tedavimin daha farklı olmasını sağladı. Ben bunu size bir duygusal aktarım olarak anlatmıyorum. Bunlar tamemen hakikat. Doktorlarım bile şaşırdı. Onun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Tedavimde en büyük unsur siz oldunuz' diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Filiz Akın’a bir plaket sundu. Eskşehir Kanserle Yaşam Derneği Başkanı Güler Eren de Filiz Akın’a çiçek verdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Sarıoğlu, 3 gün süren etkinlikte Eskişehirlilere yazlık sinema keyfi yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Filiz Akın, Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu ve açık otoparkı dolduran yaklaşık bin kişi “Fakir Gencin Romanı” adlı filmi izledi

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: